Когато дойде Смани Партенка вече беше доста оспамена.Ако това те устройва-No problem.Но поразрови се малко по-на дълбоко из темите и постовете.Все пак този форум се прави от потреителите,и имаме доста голямо поле на действие-дай да не прекаляваме.
_________________ И утре е ден-радвай му се....докато не съм дошъл
_________________ Един ден Любовта казала на Приятелството: - Защо съществуваш Ти, когато мен ме има? А Приятелството отговорило: - За да донеса усмивка там, кадето ти остави само сълзи!!!
Порових, разбира се. Имало е спам и преди- мога да ти докажа, ама не ми се търси. Обаче са пишели повече хора и е имало и смислени теми. Ние сме 5-6 човека. Колко време ще изкара коя да е тема, без да спамим? 7-10 поста. И после? Не съм невъзпитана, нито нахална, ама в момента положението е такова. Вярно, че ми трябваше време в началото да ровя из емотиконките и също съм правила забележки- на Любо!!! - но това си е действителността. Ако пусна тема за грим- ще се изчерпа с 3 поста; ако пуснеш тема за двигатели ще се изчерпа с 2!Чакай да поровя, ако намеря тема, в която не сте се изказали още миналата година ще я подновя
Честно казано, попадам все на спам и не мога да изровя стара тема, в която да разбера за какво иде реч. Пускам ви една нова, ама само посмейте да не я забележите
• Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]• Влез